Cautare

1645 de rezultate pentru "vasai sibiu str arhivelor nr 2" (3.07 secunde)
Stefan cel Mare la intersectie cu str. Lizeanu, sector 2, pe M. ... Stefan cel Mare, sector 2.
Magheru dinspre str. ... Virginia de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Str. Anton Pan dinspre B-dul Unirii catre str. ... FLORINA de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford, pe Str.
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... La data de 2 decembrie 2010, in jurul orei 19:35, S. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str. ... Dupa ce a trecut de str.
Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... Chitilei dinspre Str. ... Din impact autoutilitara marca Mercedes Benz Actros a fost proiectata intr-un autoturism marca Skoda Fabia, oprita la intersectie, aceasta fiind proiectata intr-un microbuz marca Iveco care se afla oprit la intersectia Str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Oltenitei catre str. ... Oltenitei dinspre str. ... Leonard de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW pe Calea Giulesti, dinspre str.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Colentina, sectorul 2, fara a poseda permis de conducere. ... Pantelimon, sectorul 2, fara a poseda permis de conducere. ... La data de 17 mai 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie au depistat pe str.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... CONSTANTIN de 54 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. Ramnicu Valcea dinspre Str. Ramnicu Sarat catre Str.
Mihaela si a unui copil de 9 luni, care au ramas internati la spital si ranirea usoara a altor trei minori, cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si a lui T.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. Rasodnitei către str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Paul de 32 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism Opel Astra pe str. ... Nicolae Grigorescu catre str.
Timisoara, dinspre str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Colentina, dinspre comuna Voluntari către str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Colentina, dinspre str.
La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 00.30, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, au observat un autoturism marca Opel Tigra, care se deplasa pe str.
Aviatorilor - str. ... Ionescu Sisesti - str. ... - DN1 - str. ... Stematin - Aleea Privighetorilor - str. Erou Iancu Nicolae - sos.
Barbu Vacarescu spre str. Ramuri Tei - str. Vidin - str. ... Dacia si pe str. Polona. • Pe aici ar fi trebuit sa circulam intr-un singur sens incepand de saptamana aceasta, insa schimbarea va fi introdusa abia de la inceputul lunii viitoare, a anuntat Administratia Strazilor.
- cerere adresata Domnului Primar - 2 formulare tip cerere pentru loc de parcare, disponibile pe primarie3.ro - buletin de identitate / carte de identitate - copie si original - talonul masinii- copie si original.
Comisia internationala privind studierea Holocaustului in Romania isi va prezenta raportul maine, la Bucuresti, dupa un an de cercetare si studiere a arhivelor.
Partenerii de Alianta au declansat un scandal monstru dupa ce Ticu Dumitrescu a pierdut sefia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii in fata reprezentantului democratilor, Corneliu Turianu.
SRI a predat ieri Consiliului pentru Studierea Arhivelor Securitatii un prim lot de 700 de metri liniari de dosare considerate initial ca privind siguranta nationala, a anunntat presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu.
De la propunerea redactorului-sef al cotidianului ZIUA de Constanta, Emilian Andrei, de a schimba denumirea Scolii Gimnaziale nr. ... Am salvat de la degradare un monument de arhitectura, Cazarma Pompierilor, pe care cu eforturi deosebite am transformat-o in ceea ce este astazi, in Filiala Calarasi a Arhivelor Nationale.
google-analytics.com